Musikken falder udenfor

Et ekstremt miljø

For mange er metalscenen og det miljø, som hører til dette, noget, som er meget ekstremt. Om det skyldes musikken, tøjet eller måske det faktum, at der med til heavy metal hører masser af tatoveringer samt piercinger, og at du generelt ikke skeler til udseendet, men mere til holdning og værdier.

For dem, som står uden for, så virker dem, som har meget kropsudsmykning, ofte som nogen, der bevidst står uden for samfundet, men spørger du de fleste af dem, så vil de bare sige til dig, at de ser deres tatoveringer som flotte, med betydning for dem, og at de godt kan lide dem. Det samme gælder for deres piercinger, hvis de har nogen.

Det er ikke et statement og andet end, at de synes, det er pænt, og som en gammel rockmusiker sagde engang, forskellen mellem dem, som er tatoverede, og dem, som ikke er, det er, at dem, som er tatoverede er ligeglade.

Men det er et miljø, hvor tatoveringer og anden udsmykning er en del af musikken, og det er måske et oprør, eller måske bare en del af den uniform, som musikken også tilskrives.

ashe