Heavy og håret

Klæd dig på til fest

Mange tænker automatisk på farven sort, både mænd og kvinder, og det inkluderer naturligvis også neglelakken. Håret er vildt og touperet, bukserne er sorte og stramme, det er enten cowboybukser eller læder, jakken er det samme, der er masser af tatoveringer, og piercinger finder du også.

Sådan er der bestemt heavyfans, der ser ud. Både til hverdag og til koncerter. Men der er også alle dem, der næsten er usynlige til begge dele. Det er mænd i jakkesæt og kvinder i pænt tøj. Heavy er nemlig musik, der ikke diskriminerer på baggrund af hverken alder eller udseende

Det sagt er der en uniform, der passer til billedet af heavy, som ses hos musikerne og hos de mange fans. Men sådan er det inden for alle genrer, og hvis du vil lade dig provokere af så lidt som det tøj, et menneske har på, så er det dit eget valg.

Dem, der er til heavy går i den slags tøj, fordi bukserne er komfortable og elastiske, fordi læderjakker er seje, fordi det er fedt at have et stort og lækkert hår eller en kronraget kranie, fordi de med deres T-shirts kan støtte deres band og også lidt for at provokere dem, der ikke kan lide det.

Det er nemlig ikke til at komme udenom, at det for nogen kan være sjovt at provokere bare en lille mule med sit udseende. Mørkt tøj og sort og hvid maske malet i ansigtet sender signaler. Det gør hængebukser og store guldkæder også inden for rapmusikken, lige som afklædte mennesker bliver mere og mere almindeligt i musikvideoer.

I sidste ende gælder det om at nyde diversiteten og nyde den fælles passion for den gode musik.

ashe