Musikken falder udenfor

Husk den rigtige påklædning til koncerten

Man kan ikke undervurdere vigtigheden af behagelig påklædning, når man skal til heavy metal-koncert. Det giver dig mulighed for at få den optimale oplevelse, og det gør sig i øvrigt gældende uanset hvilken genre af musik, der er tale om.

Når du skal vælge påklædning til en koncert, er det vigtigt at vælge tøj, som er behageligt og tillader dig at bevæge dig frit. Det betyder, at du skal vælge tøj, der ikke er for stramt eller ubehageligt. Prøv at undgå jeans og stramt tøj, da det kan være ubehageligt at sidde eller stå i det hele aftenen.

Som kvinde kan du med fordel vælge en skjortekjole, som udover at være trendy også er enormt behagelig at have på. En skjortekjole er et nemt og alsidigt valg, der altid vil se godt ud til stort set hvilken som helst

koncert , uanset om det er heavy metal eller ej.

Det vigtige fodtøj

Også sko er vigtige når du er til koncert. Især til stående koncerter, som heavykoncerter og festivaler nærmest altid er. Vælg derfor sko som er komfortable og har god støtte. Prøv at undgå sko med høje hæle, da de kan være ubehagelige ved brug i længere tid. Sneakers eller lave støvler er derimod et godt valg.

Det kan også være en god idé at medbringe en jakke eller trøje til koncerten, så du kan holde dig varm hvis det er koldt.

Musikken falder udenfor

ashe