Musikken falder udenfor

Skab de bedste rammer for jeres heavy metal band

Heavy metal drømmen lever blandt mange unge – eller rettere: Drømmen om at blive et kendt ansigt i branchen og være en del af et af de store heavy metal bands. Hvem vil ikke gerne ende som det nye Volbeat, Blood Label eller måske ligefrem

Metallica – eller et af de andre helt store navne?

Ja, mulighederne er mange, men tro os: Vejen til succes er brolagt med hårdt arbejde, sved og tårer, så du må være forberedt på, at du og dine bandkammerater skal knokle hårdt for at nå til tops.

Få bandbilen i orden

Noget af det vigtigste er at have rammerne for jeres band i orden. Når I skal fra spillested til spillested, er det derfor vigtigt at have bandbilen toptunet og velindrettet, så I kan komme friske og spilleklare frem. Indretningen af bilen kan I få foretaget gennem bilspecialisten Work System, som har stor erfaring med indretning af professionelle biler til ethvert formål. Forhør jer hos Work System, hvordan jeres bandbil kan indrettes, så jeres udstyr kan komme helskindet fra sted til sted, og I samtidig kan få hvilet ud og være klar til at optræde, når I kommer frem.

Work System kan desuden indrette jeres bandbil, så I kan få klaret en masse af de administrative opgaver, som hører med til et velfungerende band. Der kan indrettes en hel kontorplads i en bandbil som jeres, så I kan få klaret bookinger, fakturering og turneplanlægning, mens I er på farten. Så kan tiden derhjemme bruges på at øve jer i studiet, passe på jeres familie og kærester, og på at holde jer i form – noget der er helt afgørende, hvis man skal kunne give en overbevisende performance på scenen.

Masser af muligheder

Den danske heavy metal scene er ganske velvoksen, og der er masser af muligheder for at komme til at optræde hele året rundt. I må derfor være forberedte på at skulle køre meget rundt i landet, og her vil den velindrettede bandbil være afgørende for, om tingene fungerer for jer. Med en bandbil indrettet af Work System har I alle muligheder for at få rammerne for jeres bands succes godt på plads.

Musikken falder udenfor

ashe