Få del af festivalstemningen
Det uartige barn

Festivaler 2018

Når den danske sommer er god, så er det den der er bedst. Der er ingen grund til at tage andre steder hen, for i Danmark er der alt det der skal til, for at man kan få en god og mindeværdig sommer. Noget af det bedste, det der giver de helt store oplevelser, er at deltage på årets festivaler. Her er en god tradition for festivaler, store, eller lidt mindre, og alle kan deltage, små som store, børn som ældre. Find den festival der passer dig bedst, og nyd den gode stemning.

Festivaler for børn og voksne

Husk at klæde dig godt på til festivalerne. I det gode vejr er solcreme og en masse vand er det vigtigste. For at få en god festival, må du også tage noget godt tøj på, som du kan holde ud, at gå rundt i hele dagen. Tjek trendly.dk idag, for her finder du det, som du skal bruge, for at sikre dig en god dag. Når sæsonen starter, har du måske længe siddet og kigget på udvalget af god musik, som du gerne vil lytte til, så det er om at være klar. Der er en masse at vælge imellem de forskellige steder, så om du er til pop eller heavy metal, der er noget for enhver smag.

Er du til noget vildere musik, så er Copenhell helt sikkert et af de gode steder, du skal besøge. Indgangen er døbt helvedes port, og her skal du ikke passere, hvis du er bange for mørket, eller vil høre en romantisk melodi sammen med kæresten. På denne festival bliver der head-banget til den helt store guldmedalje, og det til både nyt musik, og gamle klassikere. Her kan du høre navne som Ozzy Osbourne, Alice Cooper og King Diamond. Find din indre djævel frem, og tag med til et brag af en festval.

Drinks på en sommerdag

Der er en masse at vælge mellem, det eneste spørgsmål, du skal stille dig selv, er: Skal du på festival? Find den, der passer til din stil. Om du er til det vilde, eller til det rolige. Du kan tage telt med, eller bare tage afsted en enkelt dag, og mærke stemningen. Få en god oplevelse, du kan huske tilbage på, når sommeren er ved at være slut.

ashe